PUBLICITAT

Mor el conductor d'una furgoneta al xocar amb un autocar amb 24 taiwanesos que venien d'Andorra

  • Cap dels passatgers orientals ha resultat afectat per l'accident, que ha obligat a tallar la carretera C-16 a l'alçada de Berga
28102011accident
Restes de la furgoneta que ha tingut l'accident a la carretera C-16 a l'alçada de Berga.
Un home ha mort i un altre ha resultat ferit aquest matí com a conseqüència d'un xoc, a la carretera C-16, a Cercs (Berguedà), en què s'han vist implicats una furgoneta i un autocar en què viatjaven 24 ciutadans taiwanesos que venien de visitar Andorra. Cap dels passatgers orientals ha resultat afectat, informa la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat. El mort és el conductor de la furgoneta, i el xòfer de l'autocar, de nacionalitat portuguesa, està ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital de Berga.

Protecció Civil està intentant establir contacte amb l'Ambaixada de Taiwan per facilitar les filiacions dels passatgers i establir l'atenció a familiars al seu país o amb els que es trobin a Espanya. El Servei Català del Trànsit, que ha rebut l'avís del sinistre a les 11.47 hores, ha tallat la C-16 en els dos sentits de la marxa per l'accident.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT