PUBLICITAT

Cabot i Areny prenen possessió com a cònsols per "compromís i fidelitat"

  • El Consell de Comú també ha nomenat Marc Arauz Lamoroux com a nou conseller i ha redistribuït les tasques en les diferents comissions
28102011_cabot
Moment en què Dolors Cabot jura el càrrec com a nova cònsol major de Canillo aquest divendres 28 d'octubre en sessió de Consell de Comú. Foto: ANA / A. R.
Dolors Cabot i Daniel Areny són des d'aquest divendres al migdia els nous cònsols major i menor de la parròquia de Canillo. Davant un nombrós públic que ha expressat amb llargs aplaudiments el suport als dos nous càrrecs, i en presència de la subsíndica general, Mònica Bonell, dels ministres canillencs, Jordi Alcobé i Francesc Camp, cònsols d'altres parròquies i diverses autoritats, Cabot ha explicat en el seu discurs que tant ella com Areny agafaven les regnes del Comú per aquests dos mesos que queden de mandat per "compromís i fidelitat amb els ciutadans de Canillo". Un i altre han destacat l'exercici de responsabilitat que estaven fent prenent possessió com a cònsols. El Consell de Comú també ha nomenat Marc Arauz Lamoroux com a nou conseller i ha redistribuït les tasques en les diferents comissions, la comissió rectora del Palau de Gel i el consell d'administració d'Ensisa.
Falten dos mesos per acabar el mandat, però Canillo s'havia quedat sense cònsol major i sense un conseller de Comú per la renúncia d'Enric Casadevall que se'n va a presidir el Consell Superior de la Justícia (CSJ). I aquest divendres al migdia s'ha acabat de constituir, una vegada més, el nou Consell de Comú canillenc. Dolors Cabot, que ja va assumir el càrrec de cònsol menor quan Mònica Bonell ho va deixar per anar a les llistes electorals de Demòcrates per Andorra, ha assumit aquest divendres el càrrec de cònsol major; i Daniel Areny, ocuparà el lloc vacant de cònsol menor.

La sessió s'ha arrodonit amb el nomenament i jurament del nou conseller, Marc Arauz Lamoroux, que anava de primer suplent a la candidatura encapçalada per Casadevall i Bonell l'any 2007, i amb el repartiment de noves responsabilitats al cartipàs consistorial. Els més significatius: els dos cònsols indistintament -com diu el reglament- ostentaran la representació a la Junta Rectora del Palau de Gel i al Consell d'Administració d'Ensisa; a la Junta de Govern s'hi incorpora Lourdes Borràs i a les comissions de Serveis i Atenció hi entrarà el nou conseller Arauz. Dolors Cabot, en tant que cònsol major, també presidirà la Comissió d'Urbanisme substituint Casadevall.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT