PUBLICITAT

Ferrer creu que la campanya serà "dura i bruta"

  • La candidata de Cd'i afirma que no entrarà en aquest joc
  • La cònsol de la capital incidirà en la bona gestió de les finances públiques
28102011_rosaferrer
Ferrer amb el seu equip de Cd'i durant la sessió de fotografia per a la campanya, aquest divendres al matí. Foto: TONY LARA
La candidata de la Coalició d'Independents (Cd'I) per Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha considerat aquest divendres durant la sessió fotogràfica del seu equip que la campanya per a les comunals serà "dura i bruta", però que ells "no hi volen entrar". Ferrer ha indicat que els temes de la campanya són molt transversals però incidiran en la participació ciutadana, la bona gestió de les finances públiques, el manteniment dels serveis que ofereix el Comú i la col·laboració entre el sector públic i privat. Tant la candidata a cònsol major, com el candidat a cònsol menor, Jordi Minguillón, han afirmat que el pressupost de Cd'I en aquesta cursa és de contenció i es basa en l'aportació individual dels seus membres.
La formació d'Andorra la Vella Coalició d'Independents (Cd'I), encapçalada per Rosa Ferrer, ha realitzat aquest divendres una sessió fotogràfica amb tots els membres del partit per donar el tret de sortida a la cursa per a les comunals del 4 de desembre. En aquesta trobada, Ferrer ha fet una previsió de com creu que serà la campanya electoral i ha indicat que serà '"dura i bruta", sobretot per part d'aquells que "estan acostumats a fer-ho". Tot i així, la candidata a cònsol major ha mantingut que la seva candidatura no entrarà en aquest joc.

Pel que fa als comptes per promocionar la candidatura per a les eleccions, Ferrer ha declarat que faran "una campanya electoral realment molt econòmica" amb un pressupost tancat que ronda els 20.000 euros i que surt bàsicament de l'aportació que han fet tots els candidats. "Hem obert un compte bancari amb una pòlissa de crèdit conjunta i amb això farem", ha dit.

La coalició també ha anunciat que ja té el programa electoral enllestit i treballa per poder posar en marxa projectes engrescadors. El seu contingut és molt transversal, ha manifestat l'actual cònsol d'Andorra la Vella, però "incideix especialment en la participació ciutadana, la bona gestió de les finances públiques, el manteniment dels serveis que s'ofereixen des del Comú i la col·laboració del sector públic amb el privat". En aquest sentit, Ferrer ha declarat que el sector públic ha de funcionar "com a garant que els serveis arriben a tothom per igual i el sector privat ha de ser el motor de l'economia" i, per tant, han de treballar junts.

Sobre la construcció de noves infraestructures, la candidata de Cd'I ha avisat que n'hi haurà poques. La prioritat, ha apuntat, és acabar la plaça nova als entorns de la Casa de la Vall per poder instal·lar-hi les dependències comunals que estan en règim de lloguer. Aquest fet, ha remarcat, suposarà "un estalvi en la despesa corrent del comú". En qualsevol altre cas, ha Ferrer, caldrà tenir en compte la iniciativa privada i buscar el finançament privat. Un d'aquests podria ser la remodelació de l'edifici de l'aparcament dels Pouets, "avui tancat", com ha recordat.

Tant la candidata a cònsol major, Rosa Ferrer, com el candidat a cònsol menor, Jordi Minguillón, s'han mostrat il·lusionats per començar la campanya al carrer i tirar endavant aquest nou projecte. L'objectiu, ha dit Minguillón, és "fer un comú sostenible i que duri per molts anys".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT