PUBLICITAT

Espot rebutja el cara a cara amb Dolsa i opta per un debat a tres

  • El candidat per ACO-DA anuncia que farà una campanya neta sense entrar en conflictes
P. G.
ORDINO

Periodic
Ventura Espot, en la presentació de de la nova marca Ordino. Foto: TONY LARA

Ventura Espot va ser ahir ben clar. No hi haurà cap cara a cara amb un dels seus rivals. El candidat d'ACO+DA i cònsol d'Ordino va manifestar públicament als mitjans de comunicació que no acceptarà la proposta feta també pública per un dels seus contrincants, Enric Dolsa, que encapçala la llista de Convergents d'Ordino (CD'O). Segons Espot el més normal és que se celebri un debat a tres, amb els caps de llista de les tres forces polítiques que opten a les cadires del Govern comunal, Espot, Dolsa i Carolina Poussier per part del Partit Socialdemòcrata (PS).

«Els duels que es deixin per a John Ford i John Wayne», així va reafirmar Espot la negació amb el cara a cara amb Dolsa, això sí amb el to humorístic que se'l caracteritza alhora de parlar.

En aquest sentit, Espot va afirmar que des del seu partit esperen fer «una campanya neta i sense entrar en conflictes», va dir. Pel que fa a la candidatura presentada el passat dimecres pels socialdemócrates, el número u de ACO-DA la va qualificar com un «equip jove», va dir.

El debat entre Espot i Dolsa, el va proposar aquest últim el mateix dia que va presentar la llista de CD'O, perquè segons el representant dels convergents, es podrien confrontar les dues maneres de fer i mostrar, davant l'electorat ordinenc, que malgrat el que digui l'actual equip comunal, aquest «no ho ha fet bé», va dir Dolsa, aleshores.

Demà es preveu que ACO-DA tanquin ja la redacció i disseny del programa electoral que es presentarà a partir del mes vinent. Segons Espot l'economia en aquests temps és el que lliga un programa amb promeses. «Hauríem de fer el mateix amb un milió d'euros menys», va explicar el cònsol ordinenc en referència a l'exercici vinent i tenint en compte el pressupost comunal.

Aquestes declaracions les va realitzar ahir el cònsol ordinenc en una roda de premsa posterior al consell del comú, en el que no es va tractar cap tema de rellevància pública, segons va explicar ell mateix.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT