PUBLICITAT

Tolosa i Andorra obren contactes empresarials

  • La delegació andorrana exposa l'obertura econòmica prevista
EL PERIÒDIC
TOLOSA

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, juntament amb el director d'Economia, Albert Hinojosa, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra (CCIS), Marc Pantebre, i la directora de la CCIS, Pilar Escalé, es van reunir el passat dimecres a Tolosa amb membres de la Cambra de Comerç i Indústria d'aquesta ciutat per tal d'exposar l'obertura econòmica andorrana. Com a resultat d'aquesta reunió totes dues parts van acordar mantenir un intercanvi d'informació fluid de cara al futur.

Al mateix temps que la Cambra de Comerç i Indústria de Tolosa va oferir a Andorra la possibilitat que una delegació del Principat exposi davant el teixit empresarial d'aquesta ciutat francesa les perspectives que ofereix el Principat en matèria d'obertura econòmica, una sessió que tindria lloc abans de finalitzar l'any. Al mateix temps, totes dues parts també van abordar la possibilitat que, de cara a la primavera, es pugui organitzar una visita d'empresaris de Tolosa al Principat.

En el marc d'aquesta sessió de treball, Andorra va exposar quina és la situació econòmica del Principat i els treballs que s'estan realitzant per tal d'obrir l'economia a la inversió estrangera. Al mateix temps, també es va abordar la necessitat de treballar en la millora dels accessos viaris al Principat des de França.

A la tarda la delegació andorrana, a la qual es va incorporar el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, es va reunir amb l'alcalde de Tolosa, Pierre Cohen. Aquesta reunió va servir per refermar la voluntat de reforçar els lligams comercials entre Andorra i Tolosa, al mateix temps que els representants andorrans van aprofitar per exposar el mateix missatge d'obertura econòmica que havien transmès al matí als membres de la Cambra de Comerç i Indústria d'aquesta ciutat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT