Remuntada i cap amunt

• Aitor es converteix en l'heroi a Martorell amb una gran actuació i un penal parat a 30s del final
MARTORELL

Cabinho i Carlinhos celebren un gol en el partit de pretemporada contra el Martorell. Foto: TONY LARA

Important victòria de l'Hotels Plaza Andorra a domicili, a la pista d'un Sala 5 Martorell que es va avançar amb un 2-0, i amb una remuntada que dóna motivació a un equip en què ahir, per altra part, l'heroi va ser Aitor, que va aturar tot durant 12 minuts finals de setge, i fins i tot un penal a 30s del final. 2-3 i tres punts que sumen per pujar posicions en la classificació.

Aquest partit de la primera jornada que no es va poder disputar perquè els catalans no disposaven de pista, ahir per fi es va completar per igualar els barems de tots els equips a la Segona Divisió. Amb la victòria aconseguida per part dels andorrans, l'equip tricolor se situa entre els primers, tot i que això no era important per a l'entrenador Xavier De la Rosa, que volia gaudir del joc del seu equip, sobretot en la segona part.

En la primera va ser tot diferent, perquè l'Hotels Plaza no va tenir la intensitat esperada i sí va venir aquesta per part catalana. El Sala 5 Martorell es va avançar en el minut 6 amb diana de cap de Gay, i en el 19 Peramós va augmentar la renda local fins al 2-0 amb què es va acabar aquest primer període.

A la represa, el joc andorrà va ser diferent, i aviat va començar a gestar-se la remuntada. Primer amb el gol d'Emil en el minut 22, després d'una treta de córner i jugada assajada, que va enviar a la xarxa el romanès des del segon pal. Només un minut més tard va arribar l'empat: una pilota robada pels visitants va propiciar el contratac dut per Diego, i aquest pel mig va decidir no fer cap passada i jugar-se-la, enviant la pilota al fons de les malles.

El Sala 5 estava en mans de l'Hotels Plaza, i això es va concretar en el 2-3 obra de Toni: un defensa va passar el porter Garrido, que no podia tocar pilota, i la falta indirecta, treta per Cabinho, va acabar amb diana magistral de Toni. Era el minut 28, però a partir d'aquest instant els locals van posar setge als visitants, i Aitor va començar amb el recital d'aturades. Fins la més important: a 30s del final, un penal en contra va acabar també amb el xut de Diego Blanco en les seves mans.

De la Rosa estava més que satisfet pel joc de la represa: «Una segona part impressionant, si juguem segones parts com aquesta pocs equips ens guanyaran. Hem reaccionat molt bé, hem tret el que tenim, que és agressivitat».