PUBLICITAT

El Top Ten és l'objectiu de Loan en l'última prova d'F-4

  • El circuit de Castellet (Paul Ricard HTTT) acull avui els entrenaments lliures
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Loan, en una pausa. Foto: FRANÇOIS FLAMAND

Aui comença el principi del fi per a Àlex Loan, que disputa aquest cap de setmana l'última prova del Campionat de França de Fórmula 4 Auto Sport Academy, i que avui arrenca amb els entrenaments lliures. La cita d'aquesta tarda és a partir de les 14.40 hores al circuit de Castellet, el Paul Ricard HTTT. L'objectiu de l'andorrà és el del principi de temporada, això és acabar entre els deu primers. Un Top Ten que se li ha resistit consolidar al llarg de la present campanya, la del seu debut.

Després de les sis proves disputades fins el moment, Loan ocupa ara l'11a posició de la classificació amb 27 punts, a vuit del 10è, el francès Aurélien Panis, i a 20 del català Víctor Colomé, 9è. D'aquesta manera, per assolir la 10a posició, Loan necessita fer un bon cap de setmana, tan complet com acabar com a mínim quart i que el seu rival per la 10a plaça, Panis, no puntuï. En línies generals, la trajectòria del francès ha estat inferior a la de l'andorrà, tot i que els problemes mecànics que ha patit Loan en el seu monoplaça –cal recordar que quan hi va haver el canvi de vehicles entre participants a l'andorrà li va tocar un sense gaire potència– l'han condemnat a haver de lluitar més que la resta.

El cap de setmana es completarà amb els següents horaris: avui entrenaments lliures a les 14.40; demà sessió classificatòria a les 8.30 i primera cursa a les 14.35; i diumenge, a les 15.25, la segona carrera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT