PUBLICITAT

Cardelús, a la 'Cuna de Campeones Bankia'

  • Ha estat convidat al mateix temps que es tanca el Mundial al circuit de Xest
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Xavi Cardelús participarà a la cursa de la ‘Cuna de Campeones Bankia' que es disputarà la setmana que ve al Circuit Ricardo Tormo de Xest coincidint amb el Gran Premi de la Comunitat Valenciana que tancarà la temporada al Campionat del Món de MotoGP. El pilot del Cardelús Racing Team ha estat seleccionat per disputar aquesta cursa de Pre GP 125 on prEnen part els millors pilots de la categoria.

«Estic molt content de que m'hagin convidat a aquesta prova que té un nivell molt alt i compta amb molt prestigi. Sens dubte, serà una molt bona manera de tancar la temporada i després del podi que vaig aconseguir a Navarra estic força animat», va manifestar el jove pilot del Principat. «A més», hi va afegir, «el traçat del circuit de la Comunitat Valenciana em va força bé i espero fer una bona cursa i situar-me en els primers 10 llocs des del principi».

Els entrenaments de la ‘Cuna de Campeones Bankia' se celebraran divendres 4 i dissabte 5 de novembre just després que s'acabin els entrenaments de les diferents categories del Gran Premi. La cursa està programada a 12 voltes per diumenge 6 de novembre a partir de les 15.40 de la tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT