PUBLICITAT

Més hores de turisme cultural

  • La prova de l'ampliació horària dels museus ha suposat un increment de 4.734 nous visitants
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Els resultats són els que són, i davant d'un notable increment de visitants als museus, el Govern ha decidit ampliar els horaris dels museus i dels monuments d'interès durant l'estiu i també en temporades de màxima afluència. La prova pilot que es va posar en pràctica des del passat 15 de juliol fins al 31 d'agost, i que suposava l'obertura de tots els museus de dilluns a diumenge, des de les 10 del matí a les 14 hores, i de les 15 a les 20 hores,ha suposat un increment dels visitants del 24,26%, durant aquesta ampliació d'horaris que ha sumat 146 hores més.

En aquest període els museus han rebut 4.734 nous visitants. D'aquests, el 71,5% han utilitzat la franja horària d'ampliació.

Per tot, a més d'instaurar l'ampliació horària en època d'estiu i de màxima afluència, s'ha demanat als ministres de Turisme i Cultura que estudien les xifres per determinar en quines altres dates es podria aplicar aquesta ampliació.

L'objectiu no és altre, segons el portaveu de l'Executiu que el de potenciar el turisme cultural com un atractiu més del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT