PUBLICITAT

Crèdit Andorrà repartirà 37 dels 70 milions de lletres del tresor

  • Només BIBM i BPA concorren a la subhasta per compte propi
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jordi Cinca Foto: TONY LARA

El BOPA va fer pública ahir la resolució de la subhasta d'emissió de deute públic en la modalitat de lletres del tresor, anunciada fa dues setmanes pel ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca. Establint un prorrateig en funció de la demanda, l'entitat bancària Crèdit Andorrà és la que s'ha adjudicat més títols, els quals representen 37 milions d'euros dels 70 totals de l'emissió.

La segona a la llista és Banc Internacional-Banca Mora, que ha adquirit 14,6 milions, dels quals 4,1 per compte de clients i els 10,4 restants per compte propi.

Banca Privada d'Andorra també ha adquirit títols per compte propi, que representen un total de 1,2 milions. Aquests se sumen als 5,8 per compte dels clients.

Andbanc, per la seva part, ha adquirit títols per valor de 6,5 milions d'euros i finalment BancSabadell d'Andorra és l'entitat que menys emissió s'ha adjudicat, amb poc més de 4,5 milions.

En total el Govern ha realitzat una emissió per un import de 70 milions d'euros, amb un venciment a 18 mesos i una rendibilitat al 4,3% anual. El que es recapti d'aquesta segona emissió (la primera va ser fa un any, per part del Govern socialdemòcrata), servirà per finançar un nou endeutament autoritzat per l'exercici actual i per fer front al deute de la CASS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT