PUBLICITAT

760.500 euros de superàvit durant el primer semestre

  • La corporació executa 1,3 milions d'euros menys de despesa que l'any passat
C. G.
LA MASSANA

Periodic
Camp i el cònsol menor, Josep Maria Garrallà Foto: ANA

El cònsol massanenc, Josep Maria Camp, va assegurar ahir que mantenen la previsió de tancar l'any amb més d'un milió d'euros de superàvit. De moment, el tancament del primer semestre de l'any mostra que la Corporació va pel bon camí. S'ha ingressat 6,1 milions d'euros i s'ha gastat 5,4 milions. El resultat és de 760.500 euros de superàvit.

La despesa representa una reducció d'1,3 milions d'euros en relació al mateix període de l'any passat, va informar Miquel Llongueras, conseller de Finances. L'execució ha estat del 47%. Pel que fa als ingressos, l'execució és del 53,2% i se situa 199.00 euros per sobre de la del primer semestre de l'any passat.

Llongueras també va destacar que el treball de contenció de la despesa també s'ha vist reflectit en l'endeutament global, el qual s'ha reduït en 3,3 milions d'euros (tot i que gran part, 2,6, respon a Emap). La intenció és acabar l'any reduint-ne 4,5.

L'oposició no va posar peròs en els comptes presentats, tot i que va recordar que gran part del superàvit respon un ingrés extraordinari de l'abocador. També va exposar que les xifres d'endeutament global encara estan per sobre del límit legal establert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT