PUBLICITAT

L'Arxiu Nacional, posposat almenys durant dos anys més

  • Camp recorda que el Govern té quatre anys per iniciar el projecte
C. G.
LA MASSANA

L'Arxiu Nacional forma part dels grans projectes impulsats en anys de bonança econòmica que, un cop estesa la situació de crisi, han quedat aturats. Camp va explicar ahir que n'havia parlat tant amb el cap de Govern, Toni Martí, com amb el ministre de Cultura, Albert Esteve. Amb aquest segon «hi he parlat de manera oficiosa», mentre que amb el primer ha rebut la confirmació que el projecte quedava posposat «fins almenys la segona part de la legislatura».

El cònsol va reconèixer que tot dependrà de «l'evolució econòmica» i de la pròpia voluntat del Govern, ja que per part de la Massana «ja hem fet els deures». Precisament ahir en Consell de Comú es van aprovar diverses adaptacions d'unitats d'actuació relacionades amb l'espai on anirà l'Arxiu Nacional.

El cònsol va assegurar que el Govern té a partir d'ara quatre anys per iniciar el projecte, tenint en compte els terminis d'obra. A més, l'Arxiu Nacional ha d'anar acompanyat de la realització d'una part del vial massanenc, va exposar el cònsol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT