PUBLICITAT

El PS reconeix que té «la candidatura menys coneguda»

  • Poussier diu que l'equip que lidera té «el deure i el compromís de protegir cada ciutadà»
E. O. G.
ORDIONO

Periodic
Moment de la presentació de l'equip del PS i Independents, ahir Foto: TONY LARA

«Som conscients que la nostra candidatura és la menys coneguda de les tres», va començar la presentació Carolina Poussier, candidata a cònsol major pel Partit Socialdemòcrata a Ordino. Però això no té per què ser negatiu. Poussier va assegurar que «ens donarem a conèixer i estem oberts a tothom», i si són menys coneguts és «perquè som gent del carrer, del dia a dia».

La candidatura de PS amb independents és un equip de persones joves i experimentades alhora, on els diferents perfils i professions es complementen. Es defineixen com «entusiastes de la nostra parròquia», que tenen les persones com a «prioritat principal». En aquest sentit, Poussier va sentenciar que els membres de la candidatura tenen «el deure i el compromís de protegir cada ciutadà». Amb això, la candidata assenyalava que les polítiques socials seran l'eix vertebrador del programa electoral, afegint que a Ordino s'hi viu bé, però «volem que es visqui millor».

Es tracta, en resum, d'una candidatura «renovadora, no només a nivell de persones [...], també de cara a la política». Poussier va avançar, en aquest sentit, que proposaran «maneres de fer política més modernes», aprofitant les xarxes socials i apostant pel diàleg. Però també s'han proposat «trencar tradicions» i faran un «porta a porta diferent». Així, es visitarà a qui ho demani i s'organitzaran reunions de poble, amb associacions i entitats, berenars i cafès, però «no volem molestar la gent». Per això també posaran a disposició els seus telèfons per escoltar la població i donar les explicacions que es requereixin. En aquest punt, Poussier també va assenyalar que es vol parlar amb tothom i «tenir l'opinió de tota la gent que viu a la parròquia», i no només dels que hi voten.

CONVENÇUTS DE LA VICTÒRIA / Els candidats del PS i Independents d'Ordino es van mostrar convençuts de les seves possibilitats de guanyar el proper 4 de desembre. Poden jugar a favor d'ells diferents factors: el creixement del cens –Ordino torna a ser la parròquia on més augmenta el nombre d'electors–; i l'evident «trencament de la dreta», que té dues llistes per escollir (ACO-DA i CD'O). A banda, els socialdemòcrates consideren que «hem escoltat el que volia la gent», i entenen que ho estan fent en presentar una llista plena de cares noves i apostant per «altres maneres de fer política».

COMBAT DE GALLS / La candidata va qualificar el «cara a cara» que demana el candidat de CD'O, Enric Dolsa, amb el d'ACO-DA, Ventura Espot, com un «combat de galls».En aquest punt, Poussier va recordar a Dolsa que, en la darrera contesa comunal, la seva candidatura va quedar per darrera de la socialdemòcrata. Per això va valorar que potser seria més adient que el cara a cara fos entre Espot i ella mateixa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT