PUBLICITAT

La Cambra viatja a Girona i Figueres per observar models d'èxit

  • Empresaris andorrans aprendran a través de la visita a diversos negocis
EL PERIÒDIC
ESCALDES - ENGORDANY

Periodic
Marc Pantebre Foto: EL PERIÒDIC

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) ha organitzat un nou viatge de benchmarking perquè els empresaris andorrans observin de primera mà els models d'èxit d'altres ciutats.

De la mateixa manera que es va fer en la primera edició, l'any passat, els propers 9 i 10 de novembre els comerciants aniran a Girona i Figueres, ja que són dues ciutats amb un turisme que pot servir d'exemple per a Andorra.

El benchmarking / Aquests model de formació per empresaris és una manera d'aprendre dels exemples d'altres empresaris sense assistir a conferències o xerrades formatives, «sinó situant-se a la cuina de cada un dels establiments que poden ser un model a seguir». Això és el que faran els més de 12 comerciants andorrans inscrits que es desplaçaran el 9 i 10 de novembre a Girona i Figueres.

Cada un dels empresaris als que visitaran, els explicaran tots els detalls de la seva experiència, de com gestionen els seus negocis i de les accions que emprenen per tirar endavant. Canturri va indicar que la primera experiència es va dur a terme l'any passat amb la participació de 15 comerciants, i que va ser tot un èxit, ja que un dels fruits va ser la creació de l'Associació de Petits Comerciants.

Pel que fa al preu de l'activitat, aquesta està subvencionada pel Govern, i els empresaris només s'hauran de pagar el desplaçament i la nit d'hotel del 9 de novembre a Figueres, que es calcula al voltant dels 150 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT