PUBLICITAT

Recuperar terreny passa per vèncer avui el Martorell

  • L'Hotels Plaza viatja amb els dubtes de Diego i Jona, i sense Soty, sancionat
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cabinho, contra el Martorell Foto: TONY LARA

El passat 17 de setembre va arrencar la lliga a la Segona Divisió del futbol sala espanyol, però l'Hotels Plaza Andorra es va quedar a casa sense jugar perquè el Sala 5 Martorell no tenia la pista de joc disponible. Així, aquell matx es va ajornar fins avui a les 20.30, dia en què els andorrans necessiten els tres punts per recuperar el terreny perdut fins ara. Una victòria andorrana permetria el conjunt de Xavier De la Rosa colar-se entre els sis primers, quan ara ocupa la 12a posició de la categoria.

Per al matx d'avui, el tècnic tricolor no podrà comptar amb Soty per sanció, mentre que mantindrà fins a última hora els dubtes de Diego i Jona. El primer té una distensió a un genoll, mentre que el segon pateix una elongació a l'abductor. Tenen opcions de jugar si evolucionen bé, però ahir l'entrenador no descartava les seves absències, especialment perquè aquest partit arriba just en un moment en què dissabte hi ha un altre duel d'infart, a casa contra l'UMA Antequera.

Vist el panorama de màxima exigència, l'Hotels Plaza fa front d'aquesta manera a una setmana clau, perquè en dos duels pot donar un salt qualitatiu a la taula, o bé enfonsar-se. De la Rosa, però, sempre amb el discurs de prudència total, creu que el rival d'aquest vespre «és molt perillós». Les raons que esgrimeix en aquest cas són diverses, i entre elles destaca «que té alguns jugadors que tot i ser joves vénen de jugar a Divisió d'Honor».

«És un equip amb experiència que està donant bons resultats, i com a prova només cal veure la classificació», va assegurar el preparador andorrà. De fet, el Sala 5 Martorell suma vuit punts en cinc partits, amb dues victòries, dos empats i només una derrota, mentre que el conjunt tricolor és 12è amb sis punts, sumats en dos triomfs, i amb tres partits perduts que són ara per ara un problema per escalar a la classificació. Les opcions, però, existeixen, i una primera victòria avui a casa del Martorell, concretada en una altra dissabte al Poliesportiu contra l'UMA Antequera, faria veure les coses d'un altre color.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT