La sub-19 tanca la fase amb derrota per 0-1

YEREVAN

La selecció andorrana sub-19 va donar mostres de millora en l'últim partit del grup 10 de la fase de classificació per l'Eurocopa de la categoria, i només va perdre per 1-0 i en el minut 82, de penal, contra l'amfitriona, Armènia, que estava obligada a guanyar i esperar resultats. En l'altre duel de la jornada, Grècia i Eslovàquia van empatar a un gol, fet que beneficiava els grecs.

Andorra va saber aguantar el joc armeni al Republican Stadium de Yerevan, on el combinat local feia esforços per trencar la xarxa tricolor. En els primers minuts, fins a dos córners consecutius posaven el perill en l'àrea de Vinardell, i aquest ritme es va mantenir, sobretot en el descompte de la primera part, amb un setge total dels armenis. A la represa, això va continuar, però Andorra aguantava. Fins el penal del 82. La sub-19 tanca la fase amb un 10-0 contra Grècia i un altre 1-0 contra Eslovàquia.