PUBLICITAT

Camp acusa Moviment Massanenc de "no ser democràtics i tancar-se en banda'"

  • El cònsol major de la Massana diu que la divisió del partit taronja a la Massana en dues candidatures ha estat "una qüestió de personalisme" i acusa "els garrallistes" d'haver anunciat que "farien una campanya bruta, i això és un mal auguri"
26102011_camp
El cònsol major de la Massa, Josep Maria Camp. Foto: TONY LARA
El cònsol major de la Massana, Josep Maria Camp, ha acusat la candidatura de Moviment Massanenc encapçalada per Robert Albós i Jordi Serra de "no ser democràtics" i que "hi ha gent que aquesta nova forma de fer política de DA no l'ha entès" en referència a què la divisió del partit taronja a la Massana en dues candidatures ha estat "una qüestió de personalisme". A més, Camp ha acusat "els garrallistes" d'haver anunciat que "farien una campanya bruta, i això és un mal auguri". El cònsol massanenc ha fet aquestes declaracions durant una entrevista al programa El matinari d'ADràdio.

Josep Maria Camp, actual cònsol major de la Massana i un dels principals avaladors de David Baró com a candidat a substituir-lo en les properes eleccions comunals, ha afirmat que si a la Massana no s'ha arribat a una candidatura unitària sota les sigles de DA ha estat per "una qüestió de personalisme". 
Ha afegit que "hi ha gent que aquesta nova forma de fer política que propugna DA no l'ha entès" en referència a l'actitud que segons ell havien mantingut durant tota la negociació el sector garrallista que ha acabat presentant la candidatura de Moviment Massanenc amb Robert Albós i Jordi Serra al capdavant, mentre que David Baró i Raül Ferré encapçalen la de Ciutadans Compromesos. A més, ha dit que aquesat situació produïda a la Massana 'mereix un canvi generacional i d'idees de certes persones que sempre estan a les taules de negociacions amb mentalitats tancades i dures que no deixen avançar'.
Camp ha dit que davant les "posicions totalment enfrontades" que hi havia entre els dos grups i 'si hi havia diferents candidats' el més normal era sotmetre's a una elecció interna. "Jo vaig proposar fer unes primàries, és el més lògic i el més democràtic, no voler afrontar aquesta possibilitat és no ser democràtic i tancar-se en banda". 
"Ho lamento" ha afegit el cònsol massanenc "perquè d'una vegada per totes havíem arribat a unir-nos dos grups polítics històrics que finalment ens unien les idees que poc difereixen, són les mateixes". A més, ha afirmat que Moviment Massanenc -"els garrallistes" ha dit- "han anunciat que farien una campanya bruta i això és un mal auguri". Tot i que no ha sortit publicitat en cap mitjà de comunicació, Josep Maria Camp ha declarat que aquest anunci de campanya bruta l'estan fent al poble, "ho han dit a la gent".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT