PUBLICITAT

El Sitca demana als candidats sobre polítiques de personal

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Sindicat de Treballadors del Comú d'Andorra la Vella ha elaborat una enquesta que ha estat tramesa a les tres candidatures que es presenten a les eleccions comunals a la capital. Entre les catorze preguntes que formulen, hi consta algun interrogant com l'externalització de serveis, l'estalvi que es pugui fer reduint el nombre de càrrecs de confiança, els serveis comunals que es podrien eliminar o la política de prejubilacions.

Ahir mateix es va trametre a Demòcrates per Andorra, el Partit Socialdemòcrata + Independents i Coalició d'Independents de la parròquia d'Andorra la Vella una enquesta per saber les seves intencions si guanyen les properes eleccions. El Sitca està interessat en saber el tipus de polítiques volen emprendre uns i altres en aspectes com pot ser la privatització o externalització de serveis públics. L'enquesta també demana si han previst eliminar càrrecs de confiança, si es preveuen més congelacions o rebaixes de salaris als funcionaris, i què es pensa fer amb el personal eventual, que «no deixa de ser una situació precària», recull l'ANA.

Les inquietuds del sindicat també es refereixen a la relació que vulguin tenir amb ells els polítics, si es comprometen a negociar totes les mesures que els afectin, o si es renegociarà el conveni del 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT