PUBLICITAT

Romania s'enroca i el calendari del Premundial haurà d'esperar

  • La disputa del ?play-off' de la prèvia de l'Eurocopa, de l'11 al 15 de novembre, ho retardarà tot
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'acte de presentació d'ahir del curs d'expert en lideratge en què col·labora la FAF, la UdA i l'INEF de Lleida Foto: ANA/ N. M.

Romania va donar la nota en la reunió a Amsterdam. Quan tot semblava aclarit, els romanesos, que volien disputar el seu primer partit a Holanda contra l'equip més potent del grup, ho van capgirar tot. El seu enrocament suposa una pausa en les negociacions per saber el calendari de partits per a Andorra. «Decebuts» va ser la paraula de Koldo Álvarez, el seleccionador, en tornar de la capital holandesa. Així, com que precisament Turquia i Estònia es juguen entre l'11 i el 15 de novembre una plaça a la pròxima Eurocopa, el treball de despatx serà l'única negociació possible. Una pròxima cita entre totes les parts no té, d'aquesta manera, cap data.

«Estem decebuts per una part, però per altra no», va dir ahir Koldo Álvarez, que va aclarir que la propostes que convenia a Andorra no es va aprovar, però que tampoc va anar endavant l'altra que anava en contra dels interessos de la tricolor. Així doncs, el que de moment resta és esperar a noves negociacions. L'anulació de tot és degut només al partit Holanda-Romania, que no convenia els romanesos. La fase del Premundial haurà de començar el 7 de setembre de 2012, i hauria de finalitzar el 15 d'octubre del 2013.

CURS DE LIDERATGE ESPORTIU / La Universitat d'Andorra oferirà a partir de novembre un curs d'actualització d'expert en lideratge esportiu, que ha d'afavorir les relacions entre esportistes i entrenadors. És un projecte fruit del conveni signat entre la Universitat d'Andorra, la Federació Andorrana de Futbol i l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya. Els dilluns i dimarts de les 18.30 a les 21.30 s'impartirà a l'UdA aquest curs, que s'ha dissenyat amb la col·laboració de l'INEF de Lleida, i el director, Cristòfol Salas, confia que servirà per millorar les relacions entre els entrenadors i els esportistes. Va dirigit a les persones dedicades a l'esport: entrenadors, preparadors físics o directors esportius, que no cal que siguin llicenciats en cap titulació.

El programa es divideix en tres mòduls: Psicologia aplicada, Motivacions i emocions, i Lideratge i comunicació. Aquells que superin tots els mòduls obtindran un diploma d'aprofitament de l'UdA i un altre de l'INEF de Catalunya. A més, amb el primer mòdul i un dels altres dos s'obté el títol de monitor esportiu emès per la FAF.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT