PUBLICITAT

La delegació de Soldeu 2012 pren nota a la prova de Soelden

EL PERIÒDIC
SOELDEN

El passat cap de setmana, un equip del comitè organitzador de la Copa del Món Grandvalira Soldeu 2012 es va desplaçar a Soelden (Àustria) a la prova inaugural de la Copa del Món d'esquí alpí. La delegació viatjava amb un triple objectiu: revisar els aspectes tècnics, prendre nota de les animacions i promoure l'esdeveniment entre els mitjans de comunicació i els seguidors de les esquiadores (fan clubs).

Conrad Blanch, director general del comitè organitzador, va declarar que «els objectius marcats per aquest viatge s'han complert amb escreix». El president de la FIS, Gian Franco Kasper, va posar com a exemple durant el seu discurs del bon fer el cas andorrà destacant la feina que s'està fent en tots els camps per a tenir unes curses de gran èxit.

Per altra banda, Blanch també va destacar que havia estat fonamental l'anada a Soelden ja que «per molt que t'expliquin les coses és bàsic viure-les des de dins per tal de d'observar com funcionen en una organització tan rodada com l'austríaca i després treure'n conclusions per aplicar-les al nostre esdeveniment». Les curses del passat cap de setmana a Soelden van reunir a 26.000 espectadors en un ambient festiu, la qual cosa ha fet meditar als responsables andorrans sobre les accions d'animació que, segons Blanch «es veuran reforçades després del que hem vist en aquesta prova».

La delegació a Soelden va estar encapçalada per Francesc Camp, ministre de Turisme i Medi Ambient d'Andorra, per Conrad Blanch, director general del comitè organitzador, Albert Coma, president de la FAE, Jordi Pujol, director de cursa, David Hidalgo, responsable de serveis corporatius, Ton Naudí, responsable de l'àrea tècnica, Alfonso Torreño, responsable de màrqueting, Carles Visa, director tècnic de la FAE, Patrícia Garcia, responsable de media, i Bea Morales, secretària general de l'esdeveniment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT