Castillejo, segona a la mitja marató de Castelldefels

• A la prova de marató, Isal (AAA) acaba 11è amb un temps de 2h 59min 09s
CASTELLDEFELS

Vall i Astrié, a la marató Foto: AAA

Castelldefels va viure la festa de l'atletisme el passat cap de setmana amb la celebració de la marató, la mitja marató i una cursa de 10km. A la prova dels 21km, Yolanda Castillejo (CAVA) va ser segona amb un temps de 1h 26min 20s, a 1min 50s de la guanyadora finlandesa, Anna-Mari Kuunta. A la carrera dels 42,195km, el millor representant del Principat va ser David Isal (Amics Atletisme Andorra: AAA), 11è amb millor marca personal: 2h 59min 09s.

Castillejo va anar de més a menys, amb una primera meitat amb un grup de companys del CAVA, i la resta tota sola, just quan la finlandesa la va superar i la va deixar en segona posició. La corredora olímpica de marxa, Maria Vasco, va acabar tercera amb un temps d'1h 28min 26s.

En categoria masculina, el CAVA va situar molts dels seus representants entre els cent millors. César Alonso va ser el millor de tots ells amb un crono d'1h 20min 26s per ser 32è, lluny, això sí, del guanyador Jeremy Legout (Free Run 72, 1h 08min 22s). Víctor Cunill va ser 49è amb 1h 23min 07s, Carles Vidal va acabar 57è amb 1h 23min 43s en el que va ser millor marca personal, cosa que també li va passar a Llorenç Monjo, 77è amb 1h 25min 09s. En la posició 391 dels 1.864 classificats va acabar Marc Tramunt, amb un temps de 1h 36min 33s.

A la prova llarga de Castelldefels hi va haver altres dos representants de l'Amics Atletisme Andorra, Serafí Vall, 37è amb 3h 17min 50s, i David Astrié, 38è amb 3h 18min. També de l'AAA, Encarna Vázquez va competir als 10km amb un crono de 50min 23s, 20a de la categoria femenina.

SANZA, CINQUÈ ALS 10KM DE MANRESA / Però el cap de setmana va tenir més atletisme. A Manresa es va disputar el Campionat de Catalunya de 10km en ruta, on Marcos Sanza (CAVA) va ser 5è (30min 52s), molt a prop del podi que va tancar Pol Guillen (FC Barcelona), amb 30min 22s. Carles Castillejo (Kafewake Li Ning Gu) va ser el vencedor amb 29min 51s. A aquesta cursa, Toni Bernadó va ser 8è, Manuel Fernandes Pita 13è, Jordi Royo 35è, Daniel Álvarez 60è i Efrem Roca 105è, dels 918 classificats. En dones, Sílvia Felipo va ser 10a amb 39min 52s. Per equips masculí, el CAVA va ser segon per darrere dels locals del CA Manresa.