PUBLICITAT

Detinguts dos homes que van venir al país per cometre furts

  • El valor total dels objectes sostrets en cinc establiments del Principat és de 1.550 euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La mercaderia comissada Foto: SFP

La Policia va detenir aquest dissabte a dues persones van cometre diversos furts en establiments comercials. Segons va informar el cos policial, «haurien vingut al Principat amb la intenció de cometre furts de mercaderia».

El primer avís va ser a les 15.30 hores quan els agents van ser avisats de la temptativa de sostracció d'una jaqueta de 196 euros d'una botiga de l'avinguda Meritxell. El presumpte autor va ser controlat a la Rotonda d'Andorra la Vella i se li va trobar una bossa de mà folrada amb tres perfums d'un valor de 102 euros a l'interior.

Per aquest fet els agents van cursar una diligència de contravenció penal contra l'home, de 30 anys, de nacionalitat russa i no resident al Principat. Posteriorment, se'l va foragitar del país i se'l va acompanyar a la frontera del riu Runer.

Més tard, cap a les 18.22 hores del mateix dissabte, la Policia es va desplaçar a un botiga del carrer Bonaventura Armengol, on dos homes haurien sostret una jaqueta d'un valor de 314 euros. També dos homes haurien estat els autors d'un altre furt en una òptica de la capital, on haurien sostret unes ulleres de sol de 235 euros. Al lloc dels fets, la patrulla va controlar un home, de nacionalitat russa, no resident i de 24 anys, mentre que la segona persona hauria fugit de l'establiment.

La investigació va portar els agents fins a l'hotel de la capital on estarien allotjades les tres persones, una d'elles, la que havia estat foragitada el mateix dissabte. A l'hotel es va poder controlar el tercer implicat, de 30 anys, rus i no resident. Durant l'escorcoll es van trobar tres jaquetes, així com diferents eines per confeccionar bosses folrades, i les claus d'un Mercedes A de lloguer amb matrícula espanyola, localitzat posteriorment en un aparcament pròxim a l'hotel.

Distreure els empleats / La Policia va explicar que el mètode d'actuació conjunt era que un d'ells distragués els empleats, mentre l'altre es guardava el producte en una bossa de mà per, posteriorment, portar la mercaderia a l'hotel i després poder tornar a actuar en una altra botiga.

El valor total dels objectes sostrets en cinc establiments és de 1.548,77 euros. Els dos individus van ser detinguts i passat a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT