PUBLICITAT

Augmenten els turistes i cauen els excursionistes

  • El país rep un total de 704.625 visitants, el 23% dels quals hi passen la nit
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El mes de setembre van entrar al país 704.625 visitants, amb una tendència mensual del -0,4%, i una tendència anyal del -3,4%. Així ho va fer públic el Departament d'Estadística que assenyala que aquest setembre destaquen les tendències positives dels turistes, 0,8% mensual i 9,3% anual, mentre que les tendències dels excursionistes són negatives, d'un -1,3% i d'un -6,9%.

El mes de setembre van entrar al país un total de 704.625 visitants, dels quals 540.209 (76,7%) eren excursionistes mentre que 164.416 eren turistes (23,3%), és a dir, que van pernoctar al Principat. Això representa una tendència mensual negativa del nombre de visitants durant el mes de setembre del 0,4% respecte al mes anterior, a causa de la tendència negativa del nombre d'excursionistes i malgrat la tendència positiva del nombre de turistes. La tendència anual dels visitants també és negativa, del -3,4%. Per nacionalitat, tant els visitants espanyols com els francesos presenten tendències negatives mensuals i anuals.

Pel que fa als turistes, el mes de setembre se n'han registrat 164.416, el que situa la tendència mensual a l'alça en un 0,8%, amb una tendència anyal respecte al mateix mes de l'any passat d'un 9,3%. Per nacionalitat, els turistes espanyols i francesos presenten tendències positives tant en la mensual com en l'anual, mentre que el grup d'altres nacionalitats presenta una tendència anual negativa del 28%.

D'altra banda, Andorra va rebre un total de 540.209 excursionistes durant el mes de setembre, situant la tendència mensual en un -1,3% i la tendència anual també en valors negatius, d'un 6,9%. Tant la nacionalitat espanyola com francesa presenten tendències negatives, tant en la mensual com en l'anual. Destaca la tendència anual negativa del 12,3% que segueix l'arribada d'excursionistes provinents d'Espanya. Per contra, les altres nacionalitats presenten una tendència positiva del 44,1% en termes anuals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT