PUBLICITAT

El Pas es prepara per als propers esdeveniments

  • El 29 d'octubre, 5 i 12 de novembre comptarà amb animacions al carrer
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Turistes en una plaça cèntrica del Pas de la Casa. Foto: ÀLEX LARA

Els empresaris del Pas de la Casa ja estan posant fil a l'agulla per tal de preparar-se per als propers esdeveniments importants que tindran lloc en la localitat. Així en la passada reunió de l'associació Inciativa Publicitària es va fer ressò de la propera campanya turística per al mes de novembre, així com també de la celebració del Torfeu Andros i de la Copa del Món d'esquí de la dona.

Els propers dies 29 d'octubre, 5 i 12 de novembre a les 11:30 hores els carrers principals del Pas de la Casa comptaran amb espectacles d'animació al carrer. Així ho van informar des del Govern al col·lectiu d'empresaris del Pas de la Casa, per a que hi participen en aquesta campanya promocional del país durant el mes vinent i que pretén implicar a comerciants, hoteleria, restauració però també institucions comunals.

Per altra banda el 9 i 10 de desembre se celebrarà el Torfeu Andros i per aquest motiu s'ha acordat col·locar ja les noves banderes per donar publicitat a l'esdeveniment el més aviat possible i posar així en coneixement dels turistes aquesta cita del motor.

Per altra banda, i més a mig termini els empresaris han apuntat a l'agenda de febrer de l'any vinent, concreatamnet els dies 11 i 12 , la Copa del Món d'Esquí Alpí Femení que se celebrarà a Soldeu. Una ronda del quilòmetre llançat es durà a terme a la pista de les antenes al Pas de la Casa 25 i 26 de febrer del 2012, un fet que els empresaris volen aprofitar perquè preveuen un alt nombre de visitants durant aquests dies.

Finalment, els empresaris d'aquesta localitattambé estan preparant el web del pas de la Casa en la que tenen previst crear un gran aparador de tots aquells comerços i negocis que vulguin participar. Per tot encara està en fase de recopilació de dades per poder el més aviat possible posar-la en funcionament com una eina més de promoció turística de tots els serveis del Pas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT