Partidàs sense recompensa en l?últim partit del Premundial (4-3)

SOFIA

La selecció va perdre ahir en el tercer i últim partit de la fase preliminar de classificació per al Mundial del 2012 contra Noruega, segons Xavier de la Rosa en el millor partit jugat per la tricolor a Bulgària i davant una Noruega que va acabar imposant-se per 4-3. Aquest resultat demostra també el progrés en poc menys d’un any d’un equip jove que al gener, al Preeuropeu, havia perdut contra el combinat nòrdic per 7-2.
El duel, de tu a tu, el va decantar del bàndol noruec Haga al minut 2 però Andorra va empatar al meridià del primer temps mitjançant Jorge Dias i es va posar per davant gràcies a un gol de Cabinho quan faltaven 2 segons per al descans.
En la segona part es va decidir tot en els darrers quatre minuts. Tots dos equips van gaudir de diverses ocasions per marcar, però fins el 36 Saether no va establir l’empat i en la següent jugada Rashid va marcar el 3-2, que va forçar l’expulsió d’Edgar per doble groga. Barbosa va empatar al 37 i de nou Saether va donar el triomf als nòrdics al 38.
El seleccionador va criticar amb tanta elegància com duresa l’actuació dels àrbitres: «Ens han robat dos penals i l’expulsió és injusta però s’ha de dir que hem perdut per una errada infantil a última hora». H