El Pidasa empata amb el Lusitans i l?Escale recupera el lideratge

• El Matecosa no falla i en la part baixa el Construccions Modernes venç el Principat
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Una acció del partit entre el Pidasa i el Lusitans, ahir a Aixovall Foto: TONY LARA

L’Escale Santa Coloma ha recuperat la primera posició de la taula gràcies a la golejada que va aconseguir en la cinquena jornada de Primera, disputada ahir, i arran de l’empat entre el Pidasa Santa Coloma i el Lusitans la Posa.
El conjunt de Lluís Miquel Aloy no va trobar oposició en el cuer, el Ranger’s, que continua sense puntuar en el retorn a l’elit del futbol andorrà. Un contundent 10-0. Víctor Bernat va obrir el compte golejador al minut 6 i el punta colomenc va marcar quatre gols més als minuts 32, 51, 70 i 83. Van completar la golejada Rubio (13’ i 77 de penal), Josep Vall (14’) i Àlex Martínez (86’ i 88’).
El Pidasa i el Lusitans van oferir un duel de titans igualat al màxim fins i tot en targetes grogues: deu als de Lluís Blanco, 9 per als de Vicens Marqués i sorprenentment cap expulsió. Hugo Veloso va avançar el Lusitans al minut 38 i Ribolleda va empatar per al Pidasa al 72.
De la seva banda el Matecosa se situa segon en imposar-se per golejada a un equip que estava sorprenent en l’inici del curs: l’Engordany. 9-0 amb gols de Ruíz (9’), Varela (19’), Jacques (43’), Sebas (51’, 75’ i 81’), Salvat (70’), Martins (72’) i Riera (73’).
Per últim, en la part baixa, el Construccions Modernes va vèncer el Principat per la mínima amb gol de Joao Antonio al minut 23.