PUBLICITAT

Augmenten les visites fins arribar a les 65.000

  • Ferrer destaca la participació de gairebé el doble de comerciants i associacions
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Zona de l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA) de la Fira d'Andorra la Vella Foto: TONY LARA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va fer ahir un balanç molt positiu de la celebració de la 33a Fira d'Andorra la Vella. Ferrer va destacar l'increment del nombre d'expositors, així com l'augment de visitants, que s'ha incrementat en 5.000 persones. Segons el recompte final amb el qual comptaven ahir a la tarda, durant els tres dies de l'esdeveniment es van apropar a la fira uns 65.000 visitants.

La cònsol es va mostrar molt contenta del desenvolupament de la Fira, i va subratllar l'augment del nombre de participants, tant a la carpa comercial com a la carpa de les associacions, que gairebé s'han duplicat. Ferrer va explicar que l'augment del nombre de visitants es reflecteixen els recomptes, però també en la percepció dels participants.

Comercials i associacions / Certament, tant els estands gastronòmics i de productes andorrans com els de venda de forfets, passant per les entitats, van fer un balanç positiu de la fira i, sense conèixer el recompte, van transmetre la sensació d'haver atés a un nombre elevat de gent, sobre tot el dissabte a la tarda. A tall d'exemple, aquells que es van deixar per diumenge a última hora la compra de la mel aromàtica andorrana, es van quedar sense poder-la tastar. La novetat d'aquest any de la Fira, l'aposta pels productes del país, va ser un èxit. En aquest sentit, Ferrer va encoratjar el Govern a donar continuïtat a l'estand de productes andorrans, ja que «ha tingut molt bona acollida i tothom ho ha considerat una bona iniciativa».

La cònsol major va assegurar que els responsables dels expositors comercials també «estan globalment contents, ja que han notat una mica més de moviment a nivell de transaccions, com és el cas dels concessionaris de vehicles, que han pogut tancar algunes vendes».

Per altra banda, l'objectiu d'omplir l'envelat d'associacions també es va complir. Algunes celebraren aniversaris, d'altres demanaven suport, i la majoria es mostraven orgulloses del seu pas per la Fira.

Finalment, Ferrer va explicar que ahir hi havia gent que havia demanat «com ho ha de fer per participar a la Fira l'any vinent», cosa que demostra que cal mantenir la vocació comercial de la Fira.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT