PUBLICITAT

El trinxat de Montse Estruch

  • Trumfes i herbes andorranes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La cuinera Montse Estruch Foto: ANA

Els visitants de la Fira d'Andorra la Vella van poder degustar, al preu de quatre euros, els plats que van preparar els cuiners d'Andorra la Vella Gastronòmica. La iniciativa va comptar ahir amb la participació especial de Montse Estruch, del Restaurant El Cingle de Vacarisses, que al matí va preparar un trinxat andorrà. El plat es va poder degustar, juntament amb altres creacions fetes per diversos restauradors del país i el vermut andorrà de Javier de las Muelas, com una de les activitats per promocionar el congrés Andorra la Vella Gastronòmica, que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre al Centre de Congressos.

Els ingredients / Estruch va explicar a l'ANA que el trinxat està preparat amb trumfes i herbes aromàtiques andorranes, cansalada del coll curada, xarop d'avet i oli d'oliva. La prestigiosa cuinera del Restaurant el Cingle va explicat que «ha volgut participar en la promoció d'aquest congrés perquè té molts lligams amb Andorra des que era petita», ja que els seus avis eren d'Oliana i pujava sovint al Principat per adquirir productes que no es trobaven a Catalunya. A més, la cuinera va destacar que el país li porta molts bons records ja que va trobar la primera flor de saüc de camí a Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT