PUBLICITAT

Moviment Massanenc culpa Ciutadans Compromesos de trencar el consens

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Albós Foto: EDUARD COMELLAS

El grup polític Moviment Massanenc va fer pública ahir la seva versió dels fets que van comportar l'escissió de la llista projectada en un inici per Demòcrates per Andorra. Segons van assegurar, «de manera sorprenent i contravenint l'acord assolit», el 19 d'octubre a les 0:45 hores «es va comunicar la decisió inapel·lable» dels membres de la llista encapçalada per David Baró i Raül Ferré de presentar «la seva pròpia candidatura independentment de la llista unitària».

Moviment Massanenc assegura que fins llavors s'havia arribat al consens (és a dir, no era una proposta d'aquesta formació sinó un pacte) d'elaborar una llista unitària on el número 1 i 2 s'alternarien, al cap de dos anys, els càrrecs de cònsol menor i major amb els números 3 i 4 de la mateixa llista. Aquesta alternança comportava la renúncia per voluntat pròpia de Robert Albós i Jordi Serra. De fet, tos dos ja havien mostrat la seva intenció de deixar de formar part de la comissió electoral que havia de confeccionar la candidatura de DA a la Massana, després que alguns dels seus membres valoressin l'opció de formar part de la llista projectada.

A més, Moviment Massanenc assegura que «de forma paral·lela i a esquenes de la comissió», es van iniciar reunions que van culminar en la llista encapçalada per Baró i Ferré. Aquesta decisió «va posar en una situació molt delicada al ministre (Albert Esteve, titular de Cultura) i als consellers generals de la parròquia», van exposar.

La decisió de fer una candidatura independent, tot i haver arribat a un consens fins al 19 d'octubre, és el que va motivar a Albós i Serra a elaborar la llista de Moviment Massanenc, així com la voluntat «de poder treballar per aportar solucions que millorin la vida de la parròquia».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT