PUBLICITAT

La moda massanenca omple de 'glamour' la Closeta

  • Unes 400 persones descobreixen a les propostes dels comerços de la parròquia
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un moment de la desfiladaa la Closeta, ahir Foto: TONY LARA

La Passarel·la la Massana Moda s'està convertint en un dels esdeveniments per excel·lència de la parròquia. Ho van demostrar ahir els prop de 400 assistents que van voler conèixer les propostes dels establiments massanencs per aquesta temporada. La desfilada va omplir la sala de la Closeta.

La Massana Moda s'emmarca en el pla de reactivació del Comerç de la parròquia. De fet, es tracta de l'esdeveniment «més exitós» de tots ells, va reconèixer el conseller de Turisme i Comerç. Baró va mostrar-se molt satisfet de l'afluència d'ahir, similar a la de les darreres edicions. La gran majoria dels assistents eren ciutadans de la parròquia, i de totes les edats.

En total van desfilar unes 150 persones, models per un dia, en aquesta setena edició, va explicar la presidenta de l'Acelma, Joana Tomàs. Van començar els més menuts i van acabar els més grans. Tots ells anaven pentinats per professionals massanencs. Els 150 models van presentar les novetats de la temporada d'hivern de tres botigues (Tots Dos nens, Tots Dos i Joana) i de tres perruqueries (Nova imatge, Bucles i Perruqueria Arinsal).

Els pentinats de les models es van completar amb els tocats que va elaborar artesanalment Natart. A més la passarel·la va comptar amb la col·laboració del centre de jardineria la Gespa i l'estudi de disseny Sensació Gràfica.

Preparant la propera / Un cop enllestida aquesta edició, Tomàs va confirmar que cara la primavera realitzaran de nou la passarel·la, en aquest cas exposant les novetats de la temporada d'estiu a la parròquia. I és que la Massana Moda s'ha convertit en una festa i ja no es pot deixar de celebrar. Els clients massanencs «ho viuen com una experiència gratificant i tothom s'hi involucra», va explicar Anna Simó durant la presentació de la passarel·la.

La Massana Moda està organitzada per Acelma, amb el suport del Comú de la Massana i amb el patrocini, per segon any consecutiu, del Govern d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT