PUBLICITAT

La facultat d'odontologia encara no té tots els permisos

  • La ministra avaluarà la situació en una reunió amb la universitat al novembre
L. F. M. / C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Salle no és l'únic projecte universitari que es manté aturat. A la guia In-forma't d'ensenyaments a Andorra per aquest curs 2011-2012 també hi figurava com a gran novetat la facultat d'Odontologia de les Valls. Havia de començar les classes el 26 de setembre, però igual que en el cas de La Salle, es mantenen hermètics a l'hora d'explicar quin serà el seu futur proper.

En canvi, la ministra sí que va voler donar explicacions. Segons va informar, encara tenen pendents d'aprovació alguns permisos. Estan sent avaluats per l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (AQUA). De fet, ministeri i representants de la facultat es reuniran a mitjan de novembre per determinar si ja hi ha el vistiplau per poder desencallar el procés. Caldrà veure si els seus impulsors opten per posposar l'inici d'aquest ensenyament postobligatori i prefereixen tirar-lo endavant tot i el curs començat. La ministra va reiterar que la decisió, en qualsevol cas, és d'ells.

La facultat d'odontologia té llogada per tot aquest curs una sala al Centre de Congressos de la capital. Per part del Comú d'Andorra la Vella, també desconeixen quina és la situació exacta d'aquest projecte universitari. Asseguren que està en punt mort i que la reserva de les instal·lacions no ha comportat cap mena d'activitat. Cara l'any vinent, i segons assegura la web del centre educatiu (que no fa cap menció de la cancel·lació de l'inici del curs) s'ubicarà al que és ara l'Hotel Cassany de l'avinguda Meritxell. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT