PUBLICITAT

Bon ritme en la venda de forfets als residents

  • Albert Batalla visita la Fira i destaca la vivesa d'Andorra la Vella gràcies a les entitats i el món empresarial
EL PERIÒDIC
andorra la vella

Periodic
Gent realitzant la compra de forfets de temporada als estands de les estacions d'esquí de la Fira d'Andorra la Vella. Foto: TONY LARA

Com és habitual a la Fira d'Andorra la Vella, un dels expositors amb més afluència de públic és el d'Ski Andorra, on es venen els forfets de temporada d'aquesta entitat i de les estacions de Grandvalira i Vallnord.

La directora de Ski Andorra, Marta Rotés, va explicar a l'ANA que ahir va augmentar considerablement l'afluència a l'estand, i que les vendes de forfets van a bon ritme. Rotés també va assegurar que «si bé anys enrere la majoria del públic venia de fora d'Andorra per comprar el forfet de temporada a un preu especial, actualment el client majoritari és el resident», ja que les estacions ja ofereixen l'opció de comprar el forfet a preu especial a través d'Internet.

Marta Rotés espera que durant la Fira es puguin superar les vendes de forfets de temporada assolides l'any passat, però va assegurar que de moment s'està dins de la normalitat. De fet, va dir que «les baixes temperatures animen a la gent a comprar, així com també els preus especials i les promocions que es fan». En aquest sentit, va voler recordar que des de l'entitat es fa un sorteig de deu forfets de temporada d'Ski Andorra, una bona oportunitat per tots els visitants.

La directora d'Ski Andorra va voler destacar que el forfet, que permet esquiar a les dues estacions, es pot comprar a la Fira amb un descompte del 5% i que és molt interessant per la gent del país, ja que s'amortitza esquiant una dotzena de dies

LA VISITA D'AUTORITATS CATALANES / L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va fer ahir una visita institucional a la Fira d'Andorra la Vella, de la mateixa manera que Rosa Ferrer i d'altres autoritats andorranes van participar a la Fira de Sant Ermengol la setmana passada.

Batalla va dir que havia acudit a la Fira per «comprovar la vivesa que té Andorra la Vella amb les seves entitats i el seu món empresarial i cultural», segons l'alcalde de la Seu, la seva visita demostra «la necessitat que hi ha de fer coses junts», sobretot en un context de crisi econòmica com l'actual i la importància de col·laborar.

L'alcalde de la Seu, que va visitar les dues carpes de la Fira acompanyat de la cònsol major, Rosa Ferrer, va dir que en aquests moment hi ha més necessitat que mai de sumar esforços i de fer coses entre els dos territoris de manera conjunta.

En aquest sentit, l'alcalde va tornat a incidir en la necessitat de compartir agendes culturals, ja que als dos territoris hi ha molta activitat cultural i «seria bo poder compartir públics i posar en coneixement l'oferta de manera conjunta perquè tots en puguem gaudir més».

Precisament, durant la visita, Albert Batalla va poder intercanviar punts de vista amb el ministre de Cultura, Albert Esteve.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT