PUBLICITAT

Àpats i còctels a l'andorrana

  • De las Muelas presenta el vermut andorrà H Plats amb productes hortícoles de la terra
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Javier de las Muelas, ahir Foto: ANA

La Fira d'Andorra la Vella serveix aquest cap de setmana per promocionar el congrés Andorra la Vella Gastronòmica, i una de les activitats que es van organitzar ahir al seu estand va ser la presentació del vermut andorrà, a càrrec del prestigiós preparador de còctels Javier de las Muelas. Muelas va explicar que els ingredients utilitzats són el vermut vermell, que evoca la cultura italiana, barrejat amb un punt amarg d'un bitter de taronja, «ginebra Bombay Sapphire per evocar la neu i el gel, i menta per simbolitzar el color de la natura andorrana».

Menjars del Principat

A l'estand d'El Rebost del Padrí, els visitants a la fira poden degustar plats cuinats amb productes hortícoles d'Andorra, que ells mateixos cultiven en terrenys d'Andorra la Vella, la Massana i Encamp. L'estofat de vedella, les mandonguilles amb sípia, el pastís de carn o la crema de carbassa són una mostra de tots els plats que l'empresa comercialitza a la fira per donar a conèixer el seu producte. Els propietaris van dir que estaven molts contents de participar-hi «hi ha molta gent, les previsions són bones i les perspectives es compleixen».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT