PUBLICITAT

L'Alternador potencia la convivència a partir del món 'rider'

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Alternador va donar ahir el tret de sortida a l'inici de les activitats programades des de l'Enllaç, del Departament de Joventut del Comú d'Andorra la Vella. El Prat Esportiu va acollir l'exhibició i competició «Jo també sóc un Rider», que cercava per damunt de tot potenciar la convivència entre els joves de 12 a 30 anys que cada tarda practiquen aquesta activitat.

Un total de vuit equips de formats per quatre persones van realitzar diverses proves. Es potenciava la varietat (roller, BMX, skate i scooter...) per intentar fomentar la col·laboració entre grups d'amics i de practicants. Aquesta primera proposta de l'Alternador va ser un èxit, va explicar la directora del Departament de Joventut i Participació Ciutadana del Comú, Meritxell Rabadà, ja que a més dels participants un nombrós grup de curiosos i amics es va aplegar per veure qui era el guanyador de la prova. Finalment, va guanyar l'equip més veterà.

Tenint en compte la bona acollida de l'activitat el Departament estudia realitzar-ne una segona edició, tot i que les activitats de l'Alternador ja estan tancades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT