PUBLICITAT

La suïssa Lara Gut, ambaixadora de la Copa del Món de Soldeu

EL PERIÒDIC
SOELDEL

Periodic
Coma, Blanch, Gut, Pujol i Camp, ahir "venent" Soldeu 2012 a Soelden Foto: MICHEL COTTIN / AGENCE ZOOM

La campanya 2011-2012 de la Copa del Món va començar ahir a l'estació austríaca de Soelden i una delegació del comitè organitzador de Grandvalira-Soldeu 2012, present allà, han tancat un acord amb la coneguda esquiadora suïssa Lara Gut perquè sigui ambaixadora de la cita andorrana que es disputarà el 11 i 12 de febrer de l'any vinent.

Gut coneix la pista Avet que acollirà les proves de gegant i eslàlom ja que 2008, amb només 17 anys, guanyar el gegant de la Copa d'Europa disputat a la pista andorrana. Durant una entrevista realitzada aquests dies a Soelden va afirmar que té molt bon record d'aquella experiència i ha estat protagonista d'un vídeo a Soelden a través del qual convida a tothom a viure en directe la cita de Soldeu: “Us esperem a Andorra”, diu en la gravació.

Es tracta d'una ambaixadora de luxe per a la cita a Grandvalira pel seu currículum esportiu: amb 17 anys va fer el seu primer podi en Copa del Món al super gegant de St Moritz, va penjar-se dues medalles als Mundials de Val d'Isere 2009 i dues victòries en súper gegant a la Copa del Món amb un total de set podis.

La delegació andorrana del comitè organitzador de Grandvalira-Soldeu 2012 s'ha desplaçat a Soelden per promocionar la cita andorrana en un lloc ideal que ahir comptava amb 12.000 espectadors i per aprendre tant en l'àrea tècnica com en l'organitzativa per tal de garantir l'èxit esportiu, social i organitzatiu de la Copa del Món Soldeu 2012 i la projecció internacional d'Andorra. El president de la FAE, Albert Coma, i el director general de Soldeu 2012, Conrad Blanch, van coincidir en assenyalar que ser a Soelden ajudarà aconseguir l'èxit de la prova andorrana.

CONVENI AMB FRANÇA I ESPANYA / D'altra banda aquest viatge va servir també perquè les federacions andorrana, l'espanyola i la francesa signessin un acord centrat en l'esquí alpí amb l'objectiu de què quan hi hagi una competició en qualsevol dels tres països es reparteixin el màxim de places que permet la FIS. Un pacte sobretot beneficiari per a la base.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT