PUBLICITAT

Selecció de futbol sala, sub-19 de futbol, lliga nacional... i derbi

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

El futbol i el futbol sala manen avui. I amb partits de gran importància.

A nivell de selecció hi ha l'absoluta que dirigeix Xavier de la Rosa en l'últim enfrontament de la fase preliminar per al Mundial 2014 davant Noruega. Els tricolors, amb dues derrotes en els dos primers partits es juguen l'honor davant una Noruega encara amb possibilitats de fer-se amb el primer lloc del grup i la conseqüent classificació (16.30 hores).

En l'esport rei la sub-19 juga el segon partit del torneig Europeu contra Eslovàquia (13.30 h.) a Erevan, després del dolorós 10-0 encaixat contra Grècia en el debut.

A Andorra hi ha una nova jornada de la Lliga Nacional, amb el Matecosa-Engordany (Aixovall) i l'Escale-Ranger's (Alàs) a les 12.00 h., el Pidasa-Lusitans la Posa a les 16.00 h. i el Construccions Modernes-Principat a les 18.00 h.

Però el més atractiu és el derbi de l'Andorra de Richard Imbernón, que visita el camp de la Seu, un equip de menys potencial que l'any passat que la setmana passada es va rebrobar amb el triomf després de dues derrotes seguides. Amb l'única baixa de Fabio el tècnic andorrà va avisar: «Anem millorant però ells juguen a casa...».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT