PUBLICITAT

Cabot i Areny, el tàndem a Canillo fins al 4-D

  • Marc Arauz jurarà com a nou conseller divendres, al consell de comú
EL PERIÒDIC
CANILLO

la fins ara cònsol menor de Canillo, Dolors Cabot, assumirà pel que queda de mandat el càrrec de cònsol major de la parròquia. Així es va acordar durant la reunió de majoria celebrada aquest dijous a la tarda, on també es va decidir que l'acompanyarà com a cònsol menor l'actual conseller de Medi Ambient, Cultura i Turisme, Daniel Areny Fité.

El nou repartiment de responsabilitats dels consellers en les diferents àrees s'acabaran de decidir en els propers dies de cara al consell de comú extraordinari convocat per al divendresvinent. En el decurs del consell prendrà possessió del càrrec el nou conseller Marc Arauz Lamouroux, que suplirà la baixa que va suposar la renúncia d'Enric Casadevall, fins ara cònsol major, com a conseqüència del seu nomenament com a president del Consell Superior de la Justícia.

dos mesos de mandat / El mandat del nou tàndem Cabot i Areny serà de curta durada, tenint en compte la proximitat de les properes eleccions comunals del 4 de desembre, i també pel fet que Cabot no es presenta a la reelecció. A Canillo només hi ha una candidatura, la de DA encapçalada per Josep Mandicó.

De fet, Cabot també ha tingut un càrrec de curta durada com a cònsol menor, ja que va accedir-hi després que la llavors cònsol Mònica Bonell jurés el càrrec com a subsíndica general. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT