PUBLICITAT

River, CV Andorra i Cevalls busquen la primera victòria

  • L'equip de Peñarroya torna a jugar fora, a la pista de l'invicte Àlava
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Activitat frenètica, la que ens espera aquest cap de setmana. Demà destaquen els partits a domicili del River, el Club Vòlei Andorra i el Cevalls mentre que a Andorra hi ha la Duatló d'Engolasters el Trofeu de Natació del Pas, escalada a la capital...

 

BÀSQUET - Un recent ascendit en un moment dolç

La derrota de la setmana a la pista del Prat, després d'anar manant durant tres quarts en el marcador, té la seva explicació segons Joan Peñarroya. «El River és un equip, que ha de créixer. Anem millorant. L'associació entre els jugadors s'aconsegueix a base de partits però estem convençuts que la feina que fem és bona», va explicar el tècnic. «El que sí hem de fer és millorar en solidesa i defensiva i en la presa de decisions en els últims minuts quan el marcador està ajustat», va analizar.

Avui, una setmana després, el River té el segon partit de lliga. El segon test, de nou a domicili i contra un rival, l'Àlava (19.45 hores), que és nou en la categoria i que malgrat ser un recent ascendit manté el bloc de l'any passat amb tres reforços –dos clàssics de Plata com Ausina i Barceló i l'americà Thompson– que l'han fet guanyar els dos primers partits (el River va descansar en la primera jornada). Arriba a la cita en un moment dolç però el River, amb tota l'artilleria a disposició, buscarà la manera de començar a remuntar posicions en la taula.

 

VÒLEI - Visita a la pista d'un Càceres renovat

El CV Andorra visita la pista d'un Càceres (18.00 hores) que també va estrenar-se la setmana passada amb derrota a casa –davant l'ex Superlliga Tenerife, 2-3– i del qual l'equip d'Hillaire desconeix el potencial perquè ha fitxat cinc jugadors. Badosa i Porras són baixa.


HOQUEI SOBRE PATINS - Duel entre dos equips amb problemes

El Cevalls juga avui a Sitges (18.00 hores) en un duel entre dos equips necessitats que sumen fins ara tres derrotes i una victòria. El Sitges no coneix la victòria a casa i el Cevalls va vèncer a Riudebitlles.

 

A CASA - Engolasters estrena duatló de muntanya

El Club Triatló Serradells organitza avui la primera duatló de muntanya d'Engolasters (10.30 hores) amb una cursa a peu de 4 quilòmetres, 9 km en BTT i de nou dos a peu. A la capital hi ha la penúltima cita del Nacional d'escalada, al Bloc Café, que preveu una cinquantena de participants i al Pas de la Casa hi ha la tercera edició del Trofeu de la parròquia amb Encamp, Sant Julià, Serradells, Escaldes, Ordino, Sant Ermengol, Canillo i Puigcerdà com a convidats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT