Humiliant debut de la sub-19 a l'Europeu contra Grècia (0-10)

• El combinat de Justo Ruíz, sense arguments, ja havia encaixat 6 gols al descans
el periòdic
erevan

La selecció sub-19 va debutar ahir en el Campionat Europeu a Erevan (Armènia) amb una derrota de les que fan mal. L'equip que dirigeix Justo Ruíz va perdre per un humiliant 0-10 davant Grècia en un partit que deixa molt poc a comentar. La tricolor va ser devorada des del primer minut i al descans ja havia encaixat sis gols. En la segona part el rival va voler més i al final va obtenir una golejada d'escàndol, molt atípica fins i tot per un país com Andorra.

Grècia va fer-se amb les regnes des del xiulet inicial i després d'uns quants avisos va marcar el primer gol en el minut 22, obra de Kousidis, migcampista que va marcar un altre gol en el 32. Van completar la golejada Diamantakos (dos gols), Katidis (2), Bakasetas (2), Kolovos i Kourmpelis.

En l'altre partit del grup 10 l'equip amfitrió, Armènia va guanyar per 1-2 Eslovàquia, el rival de demà de la tricolor (10.30 hores).