PUBLICITAT

Judici a un home que va intentar accedir al país amb 60.500 euros

C. G.
ANDORRA LA VELLA

El febrer del 2005 dos homes van ser interceptats a la duana de la Farga de Moles amb més de 65.000 euros en metàl·lic, part d'aquests amagats a l'interior del vehicle. Els dos homes van explicar que venien de Màlaga i es dirigien al Principat a comprar un rellotge. Tenint en compte que l'adquisició de productes de luxe és una manera de col·locar els diners que procedeixen del blanqueig, la quantia va ser interceptada i els dos homes van ser posats a disposició judicial.

Durant la vista celebrada la fiscalia va fer constar que l'home jutjat ahir, el processat del vehicle, no podia justificar cap activitat laboral en aquell moment i a més tenia antecedents penals a França per tràfic d'estupefaents. Per aquest motiu va sol·licitar una pena de 30 mesos de presó i 90.000 euros de multa per un delicte major de blanqueig de diners relacionats amb el tràfic de drogues.

La defensa, en canvi, va al·legar que no hi ha proves definitives per determinar que aquests diners eren il·lícits i que l'home havia cobrat una important herència per la mort del seu pare. Amb aquests diners volia comprar un model de rellotge que pot costar fins a 650.000 euros. L'advocat va demanar l'absolució del seu client i el retorn dels diners comissats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT