PUBLICITAT

Estalvi de 200.000 euros l'any amb la rebaixa del lloguer del Comunal

  • BIBM invertirà 170.000 euros en la Temporada de Música i Dansa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vista de l'estadi Comunal Foto: TONY LARA

el consell de comú de la capital va aprovar ahir el nou contracte d'arrendament de l'Estadi Comunal, amb el que preveu un estalvi de 200.000 euros anuals. El contracte estableix un lloguer de 25.000 euros mensuals, un 41% inferior a l'actual, i encara s'està negociant si tindrà una durada de cinc o deu anys.

L'arrendament vigent del Comunal, a la finca anomenada Borda i Prat Salit, es va signar al 2007 per una quantitat de 40.000 euros mensuals més l'increment de l'IPC. Al 2010 es va aconseguir una rebaixa del 10%, que tenint en compte l'augment que ja havia patir per l'IPC, va quedar en 38.000 euros mensuals. Amb el venciment del contracte, previst per al gener vinent, s'ha decidit renegociar el lloguer, i el Comú d'Andorra la Vella ha arribat a un acord amb el propietari, Esteve Dolsa.

Temporada de música i dansa / El consell de comú també va aprovar el conveni amb BIBM perquè es faci càrrec de la Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella, va informar l'ANA. Fins ara ho organitzava el Comú amb una aportació del banc d'uns 140.000 euros, però tot i així suposava una despesa per a la corporació i donava problemes de tresoreria. Comptant el que va percebre dels espectacles, en l'edició passada, al Comú li va suposar una despesa de 14.000 euros organitzar la temporada.

Amb el nou conveni, BIBM organitzarà el festival amb un pressupost de 170.000 euros, i comptarà amb el personal tècnic del Comú, amb el director artístic, Josep Maria Escribano, que és funcionari comunal i amb les instal·lacions de la parròquia que es necessitin, com pot ser el Centre de Congressos. El que s'obtingui de la venda d'entrades, serà per a BIBM.

Pel que fa a la programació dels espectacles, es continuarà fent en una comissió que intentarà mantenir un cartell de qualitat similar al que hi havia fins ara. Segons el conseller de la minoria Josep López Alcántara, aquest és un pas positiu que permetrà reduir la despesa de la corporació i que els espectadors no notin cap canvi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT