PUBLICITAT

Dies per a la tercera edat

  • La setena edició del Saló de la Gent Gran promou la informació per millorar la qualitat de vida del col·lectiu H Besolí creu que s'hauria de fer anualment
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Exhibició de la secció caninca de la Policia, ahir durant el Saló Foto: TONY LARA

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila, conjuntament amb el president de la Federació d'Associacions de la Gent Gran, Marcel Besolí, i la consellera de Gent Gran i Infància, Trinitat Marín, van inaugurar ahir al matí a la sala del Prat del Roure la setena edició del Saló de la Gent Gran, organitzat de forma bianual pel Comú escaldenc i que aquest any compta amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

L'edició d'aquest any compta amb un total de 17 estands. Com a novetat destacada hi ha els estands del Cos de Bombers i el de la Fundació ONCE.

El Saló de la Gent Gran té per objectiu informar i divulgar els diferents tipus de serveis i propostes dirigides a aquest col·lectiu,per tal que puguin aprofitar-los i fer-ne ús habitual.

Proporcionar moments lúdics i distesos per als participants, així com millorar la qualitat de vida de les persones de la tercera edat.

la visita de les autOrItats/ Montserrat Capdevila, que amb Marcel Besolí i Trinitat Marín van visitar un a un els disset estands participants, van destacar els objectius del Saló, que no són altres que «promoure la informació i la divulgació dels diferents tipus de serveis i propostes dirigides a aquest col·lectiu per millorar la seva qualitat de vida».

Precisament Marcel Besolí va posar un especial èmfasi en la necessitat que el Saló es faci cada any pel caire divulgatiu però també lúdic que té per a la gent gran.

LES ACTIVITATS DEL SALÓ / En aquesta fira s'hi poden fer consultes i activitats diverses: des de demanar informació a la CASS a través del seu estand fins a tallers, massatges o maquillatges, informa l'ANA. Una de les ofertes més interessants són les xerrades sobre nutrició, a les quals poden assistir tots els visitants que ho desitgin de manera lliure. També hi haurà espectacles lúdics organitzats pel propi col·lectiu.

ELS ESTANDS / Les dues novetats d'aquest any, segons va explicar Capdevila, són l'estand del Cos de Bombers i el de la Fundació ONCE. A més, el Saló compta amb els estands de l'Associació de Gent Gran, Andorra Telecom, Caldea, Caixa Andorrana de Seguretat Social, Centre Auditiu, Centre de Formació Professional Aixovall, Cos de Policia d'Andorra i la seva divisió canina, Creu Roja, Federació d'Escacs, Federació de Gent Gran, Fundació Crèdit Andorrà, GAEE, Llar de jubilats d'Escaldes-Engordany, Lycée Compte de Foix i Perfumeries Júlia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT