PUBLICITAT

Pyrénées fa permanents els horaris provisionals

  • L'enquesta realitzada als clients i l'augment de les vendes recolzen la decisió
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Francisco González, Josep Manzano i Joaquim Serrahima, ahir. Foto: TONY LARA

Els magatzems Pyrénées van fer públic ahir que la prova dels horaris provisionals ha funcionat correctament i que els clients s'hi han mostrar d'acord a través de les enquestes, per tant, a partir d'ara obriran de manera permanent una hora més quatre dies a la setmana, tancant a les 20 hores, divendres tancaran a les 21 hores, dissabte a les 22 hores i diumenge a les 20 hores.

Segons van anunciar els responsables del centre, després de fer més de 2.000 enquestes a clients es manté l'hora d'obertura i s'adopta l'hora de tancament que havien establert des del setembre. El volum de negoci amb els nous horaris s'hauria incrementat especialment divendres i dissabte, segons va explicar Francisco Gonzàlez, director de Pyrénées, tot i que no va voler informar dels percentatges.

ELS TREBALLADORS / Pel que fa als efectes que causaran els nous horaris sobre els treballadors, el director de Recursos Humans, Josep Manzano, va afirmar que «no s'ampliarà la plantilla sinó que hi haurà una redistribució dels torns de treball que s'ha negociat amb els delegats dels treballadors, creats fa tres mesos». Manzano va afegir que s'havia pactat amb els treballadors un mínim de 12 diumenges a l'any de festa. Finalment, en aquest sentit Manzano va recordar que s'havien reunit amb el Govern per demanar l'ampliació dels horaris del transport públic, i que el ministre d'Economia s'havia compromès a allargar els horaris per cobrir la necessitat dels treballadors que s'han de desplaçar a les parròquies. Una condició que «també interessa als clients i als turistes, sobretot en temporada alta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT