PUBLICITAT

El Saló de la Gent Gran promou la qualitat de vida

  • El certament té per objectiu informar i divulgar els diferents tipus de serveis i propostes dirigides a aquest col·lectiu
20102011 inauguracio salo gent gran
Imatge del tall de cinta per part de la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila, i el president de la Federació d'Assocaicions de la Gent Gran, Marcel Besolí, en el moment de la inauguració del setà saló de la gent gran al Prat del Roure. Foto: ANA / A. R.
Aquest dijous al matí la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila, i el president de la Federació d'Associacions de la Gent Gran, Marcel Besolí, han inaugurat la setena edició del Saló de la Gent Gran a la sala del Prat del Roure. Hi ha un total de disset estands entre els quals destaquen com a novetats el del Cos de Bombers i el de la Fundació ONCE. El Saló té per objectiu informar i divulgar els diferents tipus de serveis i propostes dirigides a aquest col·lectiu, proporcionar moments lúdics i distesos per als participants, així com millorar la qualitat de vida de les persones de la tercera edat. Està organitzat pel Comú d'Escaldes-Engordany i patrocinat per Crèdit Andorrà.
Capdevila, que amb Marcel Besolí i Trinitat Marín han visitat un a un els disset estands participants, han destacat els objectius del Saló, que no són altres que "promoure la informació i la divulgació dels diferents tipus de serveis i propostes dirigides a aquest col·lectiu per millorar la seva qualitat de vida". Precisament Besolí ha posat un especial èmfasi en la necessitat que el Saló es faci cada any pel caire divulgatiu però també lúdic que té per a la gent gran.

Al Saló s'hi poden fer consultes a la CASS a través del seu estand, tallers, massatges, maquillatges... així com assistir a xerrades sobre nutrició o veure espectacles lúdics organitzats pel propi col·lectiu. Les dues novetats d'enguany, segons ha explicat Capdevila, són l'estand del Cos de Bombers i el de la Fundació ONCE. A més, també hi ha: l'Associació de Gent Gran, Andorra Telecom, Caldea, Caixa Andorrana de Seguretat Social, Centre Auditiu, Centre de Formació Professional Aixovall, Cos de Policia d’Andorra i la seva divisió canina, Creu Roja, Federació d’Escacs, Federació de Gent Gran, Fundació Crèdit Andorrà, GAEE, Llar de jubilats d’Escaldes-Engordany, Lycée Compte de Foix i Perfumeries Júlia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT