PUBLICITAT

El PS, a punt per aprofitar «l'oportunitat» laurediana

  • L'absència d'una tercera llista va a favor de l'entrada socialdemòcrata al Comú
E. O. G.
SANT JULIÀ DE lòRIA

Periodic
Els candidats i presentadors de la llista d'Unió Laurediana, ahir. Foto: ANA / M. C.

Les condicions han canviat a Sant Julià de Lòria, i el Partit Socialdemòcrata és conscient que per primera vegada pot obtenir representació al Comú. «Si mantenim el nostre electorat, podem entrar», va apuntar el candidat a cònsol major per aquesta formació, Rossend Areny, després d'apuntar que el fet que no es presenti Segle 21 i que l'únic rival a batre sigui Unió Laurediana els ofereix una «oportunitat que no s'havia presentat fins avui».

A més, Areny considera que la «dissonància» entre Segle 21 i Demòcrates per Andorra, i el fet que molts dels propers a la formació taronja quedin una mica apartats de la llista d'UL els «pot portar un plus». Així, la campanya serà una oportunitat per mostrar que la candidatura del PS «és l'opció que fa decantar la balança».

Malgrat l'optimisme socialdemòcrata, Sant Julià sempre ha estat territori gairebé exclusiu d'UL. Aquesta formació, acompanyada per DA en aquesta convocatòria, confia repetir els bons resultats amb Montserrat Gil com a candidata a cònsol major. Gil va assegurar que el seu equip és de «fent amb moltes ganes i que sap perfectament de les dificultats» que es trobaran. Els principals eixos de la seva campanya seran el vial i el projecte de la plaça Major. Tot i ser conscient de l'escassetat dels recursos, va manifestar que es poden modificar els entorns de protecció i afavorir així els contactes per a una futura ampliació de la Universitat d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT