PUBLICITAT

Bona sintonia garantida a Escaldes-Engordany

  • Marín vol mantenir la línia de treball seguida pel Comú els darrers dos mandats, de consens i amb la participació de l'oposició
E. O. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Façana del Comú d'Escaldes-Engordany Foto: TONY LARA

Les dues candidates a cònsol major a la parròquia d'Escaldes-Engordany, Trinitat Marín per Demòcrates per Andorra i Cèlia Vendrell pel Partit Socialdemòcrata, mantenen una bona relació personal. I totes dues es van mostrar disposades a col·laborar en l'àmbit polític. Pel cantó de DA, Marín va manifestar que la seva voluntat és de mantenir la mateixa línia de treball que ha mantingut el Comú els darrers dos mandats, comptant amb la participació de tots els membres de la majoria, «i també de l'oposició». Pel cantó socialdemòcrata, Vendrell es va mostrar confiada en què aquesta serà una «campanya neta» i que pel que a ella fa referència, no té intenció d'embrutar-la.

Marín va defensar que la candidatura que encapçala vol ser de continuïtat. La llista incorpora noms que actualment ja formen part de l'equip comunal, com la pròpia candidata a cònsol major o el candidat a cònsol menor, Marc Calvet. Marín va voler que l'acompanyessin gent preparada i capaç en l'àmbit de l'urbanisme, com és Calvet, qui de sortir victoriosa la candidatura de DA ostentaria altra vegada la presidència de la comissió d'urbanisme; i també capacitada en temes de finances, com és Núria Gómez. Però també hi ha gent nova, com és el cas de Gómez. I en conjunt configuren un equip «dinàmic i jove», amb voluntat de treballar des del consens, que per a Marín és sinònim «d'èxit».

Per la seva banda, Vendrell va reconèixer que potser se li podia retreure la manca d'experiència, però va assegurar estar preparada, igual que la resta del seu equip, per treballar «amb il·lusió» per la parròquia. Així, va afegir que pesos específics del partit, com Jordi Font o Francesc Casals figuren com a suplents a la llista com a mostra del seu complet suport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT