PUBLICITAT

Tres llistes guanyadores a Ordino

  • Espot es mostra convençut de reeditar la victòria, mentre Dolsa l'acusa de «prevaricació»
EL PERIÒDIC
ORDINO

Els tres candidats van coincidir en considerar les seves llistes com a guanyadores. Mentre Ventura Espot, que opta a la reelecció per Demòcrates per Andora es mostrava convençut de reeditar la victòria, Carolina Poussier, líder de la llista del Partit Socialdemòcrata, expressava la seva «confiança en el projecte» amb el qual pensa que «podem guanyar». A la vegada, Enric Dolsa ja valorava com a «possible guanyar» la nit anterior.

La candidatura d'Acció Comunal d'Ordino i Demòcrates per Andorra (ACO+DA) presentarà durant la campanya un programa marcat per la «continuïtat, la transparència i la proximitat al ciutadà». De la mateixa manera, la llista està integrada per alguns dels actuals membres de l'equip comunal integrant una dosi de renovació, de qui s'espera aportin idees de projectes per fer sortir la parròquia endavant.

Espot va descriure la candidatura com «un equip renovat, amb moltes ganes de treballar i un tarannà de dialogar amb les persones». En aquest sentit, els actuals cònsols van indicar que no entraran en retrets i es centraran en explicar els seus objectius, i que si en alguna cosa poden marcar la diferència respecte d'altres candidatures és en «les maneres de fer».

De la mateixa manera però des de la línia de Convergents d'Ordino, Dolsa ja posava de manifest les diferents maneres d'actuar i demanava mantenir un debat cara a cara amb l'actual cònsol per poder demostrar el que sota el seu punt de vista són «estafes» o temes de «prevaricació».

Lluny d'aquest debat, Poussier va defensar que la socialdemòcrata és una «candidatura renovada», amb gent amb molta formació i reflex del teixit social de la parròquia, amb persones d'orígens diversos, com el seu propi cas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT