PUBLICITAT

Una única llista i l'objectiu d'evitar el vot en blanc

  • Mandicó vol portar més turistes però reconeix que no hi haurà grans inversions
CLARA GARNICA
CANILLO

Demòcrates per Andorra s'ha quedat sol a Canillo. Sembla un paratge idíl·lic pels taronges però el seu número u, Josep Mandicó, va reconèixer ahir que hagués preferit competència. «Pel joc democràtic» que representaria i també perquè ara la seva llista haurà de «treballar el doble» per arribar a la gent i explicar millor els seus projectes. La voluntat de la llista és evitar un gran volum de «vots en blanc». I és que DA vol guanyar i fer-ho per la porta gran, amb la màxima representació dels electors canillencs.

Mandicó va explicar que d'aquí al 4-D tenen molta feina a fer. El sector del turisme, clau per la parròquia, marcarà el seu programa. «Volem potenciar encara més el turisme, això sí, sense deixar de banda l'agricultura i la ramaderia», l'altre eix econòmic de la parròquia canillenca. En qualsevol cas, la gestió estarà marcada per «poques inversions», va reconèixer.

El primer de la candidatura canillenca dels taronges va definir la seva llista com «jove» amb alguns integrants que donen el «punt d'experiència». En qualsevol cas «tot gent amb criteri, que pot ocupar qualsevol comissió».

SENSE COMPETIDOR / La parròquia amb menor nombre d'habitants ha estat una de les que més fronts oberts ha tingut durant els dies previs al tancament de candidatures. Josep Mandicó va veure com renunciava al càrrec el que havia de ser el número dos, Lluís Muñoz, al·legant motius personals. D'altra banda, fa pocs dies va sortir a la llum una trobada en un restaurant canillenc entre membres del PLA, descontents amb la candidatura que estan elaborant els partidaris de DA, i l'actual cònsol menor, Dolors Cabot. Entorn de la taula es va debatre la possibilitat que Cabot liderés aquesta llista o hi formes part i fins i tot, es van establir contactes d'apropament amb el PS. Els socialdemòcrates havien fet pública la seva problemàtica per poder fer una llista a la parròquia.

Finalment, però, tots aquests contactes no han fructificat i només DA es presenta a Canillo. Cabot s'ha quedat sense llista.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT