PUBLICITAT

Llistes amb moltes cares noves i un excònsol major

  • Tant UP-DA com el PS se centren en la millora de la gestió financera
CLARA GARNICA
ENCAMP

Periodic
Mas acompanyat dels presentadors, arriba al Comú encampada, ahir Foto: ANA / M.T.

La proposta electoral a la parròquia encampadana està definida des de fa dies. L'actual cap del Servei de Política Lingüística del Govern, Joan Sans, serà el número u pel partit socialdemòcrata, mentre que l'aposta d'UP-DA és Jordi Mas. L'encampadà ja va ser cònsol abans del mandat socialdemòcrata de Miquel Alís. Va deixar el càrrec a Jaume Ramond.

Mas ja té experiència al càrrec al qual aspira, però tant a la seva llista com a la del PS hi ha moltes cares noves. Una situació necessària en el cas socialdemòcrata després de vuit anys de mandat de l'equip comunal encapçalat per Miquel Alís. Ho va reconèixer el propi Sans, que va exposar que la seva llista «està caracteritzada per la renovació», tot i que també compta amb polítics «amb experiència».

El socialdemòcrata va recordar que les 14 persones que configuren la llista són mostra de la societat encampadana, «perquè viuen i treballen a la parròquia». La seva candidatura se centrarà en dos eixos: «la millora del benestar i la qualitat de vida dels ciutadans» a partir de polítiques socials i la millora de la gestió financera comunal.

Aquest punt també va ser destacat per Mas, que aposta per «més rigor i contenció de la despesa». Segons el candidat d'UP-DA la parròquia «ha fet passos endarrere» aquests vuit anys i és una de les més perjudicades per la crisi. Per reactivar-la cal «optimitzar les inversions i potenciar l'activitat econòmica», va exposar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT