PUBLICITAT

Un cambrer robava diners del restaurant on treballava

L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Passadissos de la Batllia Foto: TONY LARA

El mateix acusat va reconèixer els fets: era cambrer d'un restaurant prestigiós del Principat i durant el període d'abril a setembre del 2010 va fer diverses anul·lacions falses de les comandes dels clients –una ampolla de vi, algun plat o fins i tot taules senceres– i es quedava aquests diners. Ara bé, la fiscalia i la defensa van discrepar tan en la qualificació del delicte com en la quantitat que l'acusat ha d'abonar.

Pel ministeri fiscal, es tracta d'un delicte major d'apropiació indeguda, ja que el cambrer tenia en la seva disposició uns diners que, per obligació, hauria d'haver ingressar a la caixa. La quantitat a pagar per la fiscalia és la reclamada pel restaurant: 3.761 euros, i per tant, va demanar pel processat 18 mesos de presó qualificada al pagament d'aquesta quantitat.

La defensa, però, va dir que es tractava d'un delicte menor de furt i d'una quantitat molt inferior, ja que l'acusat des del principi havia admès una suma de com a màxim 1.000 euros. A més, l'advocat va dir que els denunciants, a l'hora de calcular la xifra havien pressuposat que totes les anul·lacions eren de l'acusat, encara que estigués treballant amb un altre company, i també se li havien adjudicat anulacions fora del seu horari laboral i en dies de descans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT